Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului Good News From Romania

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu conditiile de utilizare. In caz contrar, nu accesati acest site.  

Întregul continut al site-ului Good News From Romania este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Good News From Romania.

Accesul si utilizarea paginii Good News From Romania sunt gratuite si au ca scop informarea utilizatorilor în cel mai usor si rapid mod posibil.

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o Utilizare abuziva.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Good News From Romania nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Good News From Romania utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Good News From Romania nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul Good News From Romania si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Good News From Romania; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Good News From Romania a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de Good News From Romania si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Good News From Romania va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Modificari

Good News From Romania isi rezerva dreptul de a modifica, fara notificare prealabila continutul Site-ului, modificarile astfel efectuate urmand a fi publicate pe Site. Termenii si conditiile pot fi modificate de Good News From Romania la anumite intervale de timp fara anuntarea personala a Utilizatorului. Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisarea pe Site si vor intra in vigoare la data prevazuta de acestea sau la data afisarii pe Site, oricare dintre acestea este ultima.